[pic=76_1297598275.jpg]Lierse moest al vroeg achtervolgen. Porokara, eerder deze week al goed voor een doelpunt tegen de Rode Duivels, ging met een schaarbeweging op links zijn mannetje voorbij. François mikte de voorzet van de Fin hard maar met overzicht in doel.De gastheren beantwoordden het spel van Germinal Beerschot viriel met forse ingrepen. Dat leverde amper iets op, tenzij serieuze fysieke schade bij François en Clement. De twee moesten nog voor de rust afgevoerd en vervangen worden.Werkelijk vanuit het niets gaf Thompson Kaminski het nakijken met een gekruist atoomschot. Een dreun voor Beerschot, Lierse mocht onverhoopt gaan rusten met een gelijke stand die het absoluut niet verdiende.Lierse bleef zenuwachtig spelen na de rust en liet zich schuren op een stilstaande fase. Haroun kopte een hoekschop met een stevige nekslag binnen, niemand van de thuisploeg bewaakte de verste paal.Het leek bij 1-2 en een zege voor de bezoekers te blijven, tot een voorzet de knikker van invaller Kovacs bereikte. De Hongaar gaf Kaminski het nakijken en bezorgde Lierse onverhoopt toch nog een belangrijk punt, 2-2.(belga)